Finish Line Ceramic Wax Lube

Finish Line Ceramic Wax Lube

    CURATENIE MAXIMA

    Lubrifiantul ceramic cu ceara de tip dry  functioneaza perfect curat si are durata de viata mult mai mare decat lubrifiantii cu ceara conventionali !Ambalare in flacoane de 60 si 120 ml.

    In stoc

    30,00 RON TVA inclus

    Este un lubrifiant avansat, pe baza de ceara, cu lamele de dimensiuni nanometrice din ceramica cu nitrit de bor si microparticule de polimer de fluor care formeaza un invelis de ceramica care protejeaza suprafetele supuse frictiunii. De fiecare data cand este aplicat acest lubrifiant, invelisul protector este sporit, si in cele din urma, aceasta pelicula de ceara va fi la fel de durabila ca si oricare lubrifiant pe baza de ulei !  Cu acest lubrifiant nu va exista nici o urma de umezeala sau murdarie lipita pe lant sau alte parti. Este conceput ca un lubrifiant uscat  pe baza de ceara, asa ca mizeria si murdaria nu sunt atrase sau absorbite de catre lubrifiant. Este perfect pentru conditii uscate, pline de praf. Prin evitarea formarii unui strat abraziv, partile bicicletei rezista mai mult si functioneaza mai lin. Tehnologia care defineste acest lubrifiant ceramic cu ceara este unica si foarte avansata incat este patentata ! Scuturati bine flaconul pentru omogenizare. Aplicati de mai multe ori pentru formarea stratului ceramic si de ceara pentru silentiozitate si durabilitate optima.


Produse noi

Pentru moment nu sunt produse noi

SC Bike Lube Srl este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr 19948 conform art.24 alin (2) din Legea nr 677/2001